O NAMA

about

dr Miroslav Kukučka
Doktor hemijskih i tehničkih nauka
vlasnik i osnivač

EnviroTech d.o.o

EnviroTech se bavi inženjeringom, projektovanjem, proizvodnjom, montažom i servisiranjem uređaja za pripremu pijaće, procesne i otpadne vode. Firmu je osnovao Miroslav Kukučka, doktor hemijskih i tehničkih nauka 1988. godine. Od tada do danas preduzeće je zabeležilo dinamičan razvojni put sa proizvodnim programom koji se sastoji od najmodernijih uređaja za pripremu vode.

Takođe, EnviroTech je razvio uspešnu poslovnu saradnju sa najpoznatijim firmama iz Evrope i Sveta u oblasti pripreme vode za prehrambenu industriju, industriju alkoholnih i bezalkoholnih pića, energetiku, farmaciju i mesne vodovode.

EnviroTech uspešno rešava sve zahteve vezane za projektovanje uređaja i specijalnih postrojenja za prečišćavanje vode. Uređaji se izrađuju od komponenti najpoznatijih svetskih proizvođača opreme za tretman vode. Unapređenje kvaliteta se od 1997. godine odvija po modelu za obezbeđenje kvaliteta ISO 9001 na osnovu sertifikacije od strane engleske sertifikacione kuće Lloyd’s Register. Od 2021. godine EnviroTech je sertifikovan takođe kod kompanije Lloyd’s Register za standarde ISO 45001:2018 i 14001:2015.